20473, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

20473, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7400, 7451, 7461, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Cserhát településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Cseridűlő településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Deseda-Kaposfüred zártkert településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Deseda-Toponár zártkert településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Egyenesidűlő településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Fácános településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Fészerlakpuszta településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Hangyásmál településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.

Kaposvár megyeszékhely, megyei jogú város Hermanndűlő településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7400, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 20473.
<<<     (1)                

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!