19707, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

19707, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Buj község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Buchweintag településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Feketehalom településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Kóborlótanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Nádastótanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Paprét településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Perkedtanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Szabolcstanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Szántóhalomtanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.

Buj község Szőlőskert településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva az Ibrányi járás és az Ibrány-Nagyhalászi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4483, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 19707.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!