19521, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

19521, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Szőce község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és az Őriszentpéteri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9935, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 19521.

Szőce község Pestiházak településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és az Őriszentpéteri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9935, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 19521.

Szőce község Rimány településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és az Őriszentpéteri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9935, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 19521.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!