18379, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

18379, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Mezőnagymihály község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Eperjes tanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Farkastanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Fáy tanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Fenduda tanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Gólyástanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Kenyérvárótanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Kisalmásytanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Kisecsértanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.

Mezőnagymihály község Libatanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Mezőkövesdi járás és a Mezőkövesdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3443, vezetékes telefon körzetszáma 49, KSH statisztikai azonosítója 18379.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!