17394, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

17394, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Geszt község amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 5734, 5732, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 17394.

Geszt község Erdészlak településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5732, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 17394.

Geszt község Szikpuszta településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5734, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 17394.

Geszt község Tanya településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5734, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 17394.

Geszt község Vátyonpuszta településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Sarkadi járás és a Sarkadi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5734, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 17394.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!