17312, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

17312, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Százhalombatta város amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 2440, 2444, 2443, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Dunafüred településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2440, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Dunai Finomító vasútállomás településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2443, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Ernyeitanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2440, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Franciskapuszta településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2440, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Ipari park településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2440, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Karácsonytanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2444, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Óváros településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2444, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Röviddűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2440, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.

Százhalombatta város Szabóház településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és az Érdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2444, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 17312.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!