17303, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

17303, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Tápiógyörgye község amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Békás településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Görbeszék településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Hantos településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Kismegyer településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Kispaskom településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Kistelek településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Külsőmező településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Nagytelek településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.

Tápiógyörgye község Pokoltanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Nagykátai járás és a Nagykátai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2767, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 17303.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!