17127, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

17127, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Beleg község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Nagyatádi járás és a Nagyatádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7543, 7541, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 17127.

Beleg község Belsőmajor településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Nagyatádi járás és a Nagyatádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7543, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 17127.

Beleg község Keleti keresztút településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Nagyatádi járás és a Nagyatádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7541, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 17127.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!