15769, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

15769, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Esztergályhorváti község amely Zala megyében található, területileg besorolva a Keszthelyi járás és a Keszthelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8742, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 15769.

Esztergályhorváti község Bárándpuszta településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Keszthelyi járás és a Keszthelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8742, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 15769.

Esztergályhorváti község Nagyhorváti településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Keszthelyi járás és a Keszthelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8742, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 15769.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!