15741, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

15741, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Egyek nagyközség amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 4069, 4067, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Attilatelep településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Erdészlak településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Félhalom településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Gátőrház településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4067, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Gyökérkút településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Ohat településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Ohat-erdészlak településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Ohat-Pusztakócs vasútállomás településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4069, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.

Egyek nagyközség Telekháza településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Balmazújvárosi járás és a Balmazújvárosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4067, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15741.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!