15583, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

15583, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Pusztazámor község amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és a Budaörsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2039, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 15583.

Pusztazámor község Külterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és a Budaörsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2039, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 15583.

Pusztazámor község Szőlőhegy utca településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Érdi járás és a Budaörsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2039, vezetékes telefon körzetszáma 23, KSH statisztikai azonosítója 15583.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!