15130, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

15130, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 4000, 4225, 4014, 4002, 4078, 4079, 4063, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Apafa településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4014, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Bánk településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4079, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Bánki külterület településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4079, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Bayk András-kert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4002, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Bellegelőkert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4002, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Biczó István-kert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4002, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Bondorhát településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4225, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Csúcs településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4225, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.

Debrecen megyeszékhely, megyei jogú város Dombos településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Debreceni járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4014, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 15130.
<<<     (1)                

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!