14845, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

14845, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Nyírbátor város amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 4300, 4375, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város A.T.I. telep településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Báthoritanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Diószegi zártkert településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Fürdő településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Györgyliget településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Ipari Park településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Kispiricse településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4375, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Nyírjestanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.

Nyírbátor város Peresföld településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Nyírbátori járás és a Nyírbátori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4300, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 14845.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!