13949, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

13949, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Hévízgyörk község amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2192, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 13949.

Hévízgyörk község Külterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2192, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 13949.

Hévízgyörk község Vasúti őrház településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2192, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 13949.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!