13903, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

13903, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nádasdladány község amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Székesfehérvári járás és a Székesfehérvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8145, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13903.

Nádasdladány község Csór-Nádasdladány vasútállomás településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Székesfehérvári járás és a Székesfehérvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8145, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13903.

Nádasdladány község Öreghegy településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Székesfehérvári járás és a Székesfehérvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8145, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13903.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!