13897, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

13897, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Vértesboglár község amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Bicskei járás és a Bicskei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8085, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13897.

Vértesboglár község Boglártanya településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Bicskei járás és a Bicskei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8085, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13897.

Vértesboglár község Papkert településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Bicskei járás és a Bicskei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8085, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13897.

Vértesboglár község Szélesrét településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Bicskei járás és a Bicskei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8085, vezetékes telefon körzetszáma 22, KSH statisztikai azonosítója 13897.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!