13532, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

13532, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Körmend város amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 9900, 9909, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 13532.

Körmend város Felsőberkifalu településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9900, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 13532.

Körmend város Horvátnádalja településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9909, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 13532.

Körmend város Vasúti őrházak településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Körmendi járás és a Körmendi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9900, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 13532.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!