13064, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

13064, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Magyarszerdahely község amely Zala megyében található, területileg besorolva a Nagykanizsai járás és a Nagykanizsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8776, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 13064.

Magyarszerdahely község Csárda településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Nagykanizsai járás és a Nagykanizsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8776, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 13064.

Magyarszerdahely község Újnéppuszta településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Nagykanizsai járás és a Nagykanizsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8776, vezetékes telefon körzetszáma 93, KSH statisztikai azonosítója 13064.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!