12858, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

12858, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nagyhajmás község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Hegyháti járás és a Sásdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7343, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 12858.

Nagyhajmás község Nemerőpuszta településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Hegyháti járás és a Sásdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7343, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 12858.

Nagyhajmás község Újtelep településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Hegyháti járás és a Sásdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7343, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 12858.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!