10904, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

10904, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Garadna község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Encsi járás és az Encsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3873, vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója 10904.

Garadna község Csemetekert településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Encsi járás és az Encsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3873, vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója 10904.

Garadna község Malomtelep településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Encsi járás és az Encsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3873, vezetékes telefon körzetszáma 46, KSH statisztikai azonosítója 10904.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!