10250, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

10250, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Farkasgyepű község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 8582, 8445, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 10250.

Farkasgyepű község Gyümölcsös településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8445, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 10250.

Farkasgyepű község Tüdőgyógyintézet településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8582, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 10250.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!