09760, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

09760, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Békés város amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 5630, 5900, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Jégvermikert IX. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Malomasszonykert X. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Nagykert IX. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Szécsénykert IX. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Tanya IX. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5900, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Tanya VI. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Tanya VII. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Tanya VIII. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.

Békés város Tanya X. településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békési járás és a Békési kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5630, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 09760.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!