09511, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

09511, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Gádoros nagyközség amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5932, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 09511.

Gádoros nagyközség Héthalom településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5932, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 09511.

Gádoros nagyközség Justhmajor településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5932, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 09511.

Gádoros nagyközség OFB-tanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5932, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 09511.

Gádoros nagyközség Újvárosirészitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5932, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 09511.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!