09131, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

09131, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bag nagyközség amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.

Bag nagyközség Aszódi út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.

Bag nagyközség Dutkadűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.

Bag nagyközség Keresztfadűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.

Bag nagyközség Kisbag településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.

Bag nagyközség Temetődűlő településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva az Aszódi járás és az Aszódi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2191, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 09131.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!