08989, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

08989, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Vámospércs város amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Báthorikert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Bocskaikert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Bolyadűlők településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Csillagosdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Hosszúrétdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Kötelesdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Kővágódűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Nagynyíresdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.

Vámospércs város Nyírábrányi út településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Nyíradonyi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4287, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 08989.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!