08314, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

08314, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 3 oldalon

Hódmezővásárhely megyei jogú város amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 6800, 6806, 6636, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Aranyág településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Barattyos településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Batida településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Batidaitanyák településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Belsőkishomok településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Dilinkatanyák településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Erzsébet településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Erzsébetitanyák településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.

Hódmezővásárhely megyei jogú város Fürkehalom településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Hódmezővásárhelyi járás és a Hódmezővásárhelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6800, vezetékes telefon körzetszáma 62, KSH statisztikai azonosítója 08314.
<<<     (1)            

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!