08244, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

08244, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Nagyszénás nagyközség amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Dózsa Tsz településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Geisztföldek településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Hajdúvölgy vasútállomás településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Kisszénásitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Lajosszénás településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Mészárosföldek településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Mihálytelek településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Svábföld településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.

Nagyszénás nagyközség Taraj településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva az Orosházi járás és az Orosházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5931, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 08244.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!