07852, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

07852, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Tiszaszőlős község amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Tiszafüredi járás és a Tiszafüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5244, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 07852.

Tiszaszőlős község Bánótanya-Nagypáncélos településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Tiszafüredi járás és a Tiszafüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5244, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 07852.

Tiszaszőlős község Erdészlak településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Tiszafüredi járás és a Tiszafüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5244, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 07852.

Tiszaszőlős község Pusztadomaháza településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Tiszafüredi járás és a Tiszafüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5244, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 07852.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!