07153, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

07153, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Palkonya község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7771, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 07153.

Palkonya község Hegy településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7771, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 07153.

Palkonya község Vasúti őrházak településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7771, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 07153.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!