07065, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

07065, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Városlőd község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8445, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 07065.

Városlőd község Rudermajor településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8445, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 07065.

Városlőd község Újmajor településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8445, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 07065.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!