06992, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

06992, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kővágótöttös község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Pécsi járás és a Pécsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7675, 7940, 7600, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 06992.

Kővágótöttös község Malom sor településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Pécsi járás és a Pécsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7675, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 06992.

Kővágótöttös község Tortyogó-vízműtelep településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Pécsi járás és a Pécsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7940, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 06992.

Kővágótöttös község Vasúti őrház településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Pécsi járás és a Pécsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7600, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 06992.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!