06691, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

06691, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Kazincbarcika város amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Ádámvölgy településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Billatáró településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Egyházdűlő településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Előharasztdűlő településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Gézavölgy településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Kis-Szőlővölgy településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Nagy-Bondor dűlő településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Nagy-Szőlővölgy településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.

Kazincbarcika város Sárosvölgy településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3700, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 06691.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!