06673, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

06673, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Ajka város amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 8400, 8447, 8448, 8451, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Ajkarendek településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8447, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Bakonygyepes településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8448, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Élmunkástelep településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8400, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Kisberéndpuszta településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8400, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Lőrinteivíztároló településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8451, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Padragkút településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8451, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Pálmajor településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8400, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.

Ajka város Vasúti őrház településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8400, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 06673.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!