05430, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

05430, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Magyarhertelend község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7394, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 05430.

Magyarhertelend község Barátúr településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7394, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 05430.

Magyarhertelend község Magyarhertelend vasútállomás településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7394, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 05430.

Magyarhertelend község Üdülőtelep településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Komlói járás és a Komlói kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7394, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 05430.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!