04923, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

04923, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Karcag város amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Berekfürdőitanyák településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Bócsa településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Botonás településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Disznórét településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Halas településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Hegyesbor településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Kisdűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Külterület településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.

Karcag város Kunhegyesi út településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Karcagi járás és a Karcagi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5300, vezetékes telefon körzetszáma 59, KSH statisztikai azonosítója 04923.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!