04303, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

04303, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Püspökszilágy község amely Pest megyében található, területileg besorolva a Váci járás és a Váci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2166, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 04303.

Püspökszilágy község Kisköves településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Váci járás és a Váci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2166, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 04303.

Püspökszilágy község Külterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Váci járás és a Váci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2166, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 04303.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!