03595, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

03595, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Abaújszántó város amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Gönci járás és az Abaúj-Hegyközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3881, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03595.

Abaújszántó város Alsóbea településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Gönci járás és az Abaúj-Hegyközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3881, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03595.

Abaújszántó város Hidegpataki erdészház településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Gönci járás és az Abaúj-Hegyközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3881, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03595.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!