03142, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

03142, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Vönöck község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Celldömölki járás és a Celldömölki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9516, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 03142.

Vönöck község Kisfaludy Károly utca településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Celldömölki járás és a Celldömölki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9516, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 03142.

Vönöck község Sütfejmajor településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Celldömölki járás és a Celldömölki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9516, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 03142.

Vönöck község Szili Pál utca településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Celldömölki járás és a Celldömölki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9516, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 03142.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!