03133, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

03133, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Taktaszada község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Szerencsi járás és a Szerencsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3921, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03133.

Taktaszada község Kárásztanya településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Szerencsi járás és a Szerencsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3921, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03133.

Taktaszada község Vasúti őrházak településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Szerencsi járás és a Szerencsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3921, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 03133.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!