02778, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

02778, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Ludányhalászi község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Szécsényi járás és a Szécsényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3188, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 02778.

Ludányhalászi község Apátipuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Szécsényi járás és a Szécsényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3188, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 02778.

Ludányhalászi község Cseplyepuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Szécsényi járás és a Szécsényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3188, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 02778.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!