02352, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

02352, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Újkígyós város amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5661, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 02352.

Újkígyós város Eperjesitanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5661, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 02352.

Újkígyós város Újkígyósi keleti tanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5661, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 02352.

Újkígyós város Újkígyósi nyugati tanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Békéscsabai járás és a Békéscsabai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5661, vezetékes telefon körzetszáma 66, KSH statisztikai azonosítója 02352.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!