02033, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

02033, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kakasd község amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7122, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 02033.

Kakasd község Széptölgyes településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7122, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 02033.

Kakasd község Széptölgyesi külterület településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7122, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 02033.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!