Martonyi község, Köbölkúttanya településrész Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Martonyi község és Köbölkúttanya településrészének összefoglaló bemutatása

Köbölkúttanya külterület, amely része Martonyi község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. A területén található lakások száma pedig körülbelül 2 darab. Postai irányítószáma 3755 és a vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója pedig 02024.

Martonyi község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Magyarország turisztikai régióhoz, valamint az Észak-Magyarország turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Szalonna településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez az Edelényi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 1757 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 409 fő, a területén pedig körülbelül 185 darab lakás található.

Postai irányítószáma 3755 és a vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója pedig 02024. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 28' 12" északi szélesség és 20° 46' 14" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 28.2' északi szélesség és 20° 46.233333' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.47° északi szélesség és 20.770556° keleti hosszúság.

Martonyi község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Martonyi község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!