Kisapostag község, Repülőtér településrész Fejér megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kisapostag község és Repülőtér településrészének összefoglaló bemutatása

Repülőtér külterület, amely része Kisapostag község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üzemi (ipari üzemi) szolgálati vagy készenléti lakás. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 2428 és a vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója pedig 12636.

Kisapostag község amely Fejér megyében található, területileg a Dunaújvárosi járás és a Dunaújvárosi kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Közép-Dunántúl turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Baracs településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Dunaújvárosi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 958 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 1349 fő, a területén pedig körülbelül 575 darab lakás található.

Postai irányítószáma 2428 és a vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója pedig 12636. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 53' 82" északi szélesség és 18° 56' 06" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 54.366667' északi szélesség és 18° 56.1' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.906111° északi szélesség és 18.935° keleti hosszúság.

Kisapostag község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kisapostag község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!