Csataszög község, Külterület településrész Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Csataszög község és Külterület településrészének összefoglaló bemutatása

Külterület külterület, amely része Csataszög község területének, amelynek központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. A területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab. Postai irányítószáma 5064 és a vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója pedig 34175.

Csataszög község amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg a Szolnoki járás és a Szolnoki kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz, valamint az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikai szempontból a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Nagykörű településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyek intézéséhez a Szolnoki Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe hozzávetőleg 1121 hektár, amelynek lakónépessége megközelítőleg 301 fő, a területén pedig körülbelül 132 darab lakás található.

Postai irányítószáma 5064 és a vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója pedig 34175. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 17' 00" északi szélesség és 20° 23' 03" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 17' északi szélesség és 20° 23.05' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.283333° északi szélesség és 20.384167° keleti hosszúság.

Csataszög község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Csataszög község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!