Pusztacsalád község, település Győr-Moson-Sopron megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Pusztacsalád község összefoglaló bemutatása

Pusztacsalád község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Iván településen van, de a településen állandó vagy ideiglenes kirendeltség működik. Földhivatali ügyintézéshez a Soproni Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 2406 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 270 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 129 darab.

Postai irányítószáma 9373 és a vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója pedig 31370. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 29' 15" északi szélesség és 16° 54' 24" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 29.25' északi szélesség és 16° 54.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.4875° északi szélesség és 16.906667° keleti hosszúság.

Pusztacsalád területéhez kapcsolódó településrész

Baloghtanya külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 6 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve mezőgazdasági jellegű (készenléti, szolgálati) lakótelep, illetve lakóhely, mezőgazdasági jellegű tanyák. Postai irányítószáma 9373, KSH statisztikai azonosítója pedig 31370. Népessége mintegy 2 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 1 darab.

Pusztacsalád község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Pusztacsalád község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!