Nyírcsaholy község, település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Nyírcsaholy község összefoglaló bemutatása

Nyírcsaholy község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Mátészalkai járás és a Mátészalkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz és az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Önálló polgármesteri hivatalt fenntartó önkormányzat. Földhivatali ügyintézéshez a Mátészalkai Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 3434 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 2234 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 842 darab.

Postai irányítószáma 4356 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 07904. GPS koordinátái DMS formátumban 47° 54' 24" északi szélesség és 22° 20' 24" keleti hosszúság, DMM formátumban 47° 54.4' északi szélesség és 22° 20.4' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 47.906667° északi szélesség és 22.34° keleti hosszúság.

Nyírcsaholy területéhez kapcsolódó településrészek

Főnixpark külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve üdülőhely, üdülőterület, üdülőként vagy hétvégi pihenésre használt tanya, présház, gazdasági vagy egyéb rendeltetésű épület. Postai irányítószáma 4356, KSH statisztikai azonosítója pedig 07904.

Keresztcsárda külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 3 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Postai irányítószáma 4356, KSH statisztikai azonosítója pedig 07904. Népessége mintegy 22 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 7 darab.

Újtanya külterület, amely a község központjától számítva nagyjából 2 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve gazdasági tevékenységhez, vagy egyéb funkcióhoz nem köthető lakóhely. Postai irányítószáma 4356, KSH statisztikai azonosítója pedig 07904. Népessége mintegy 7 fő, és a területén található lakások száma pedig körülbelül 3 darab.

Nyírcsaholy község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Nyírcsaholy község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!