Magosliget község, település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Magosliget község összefoglaló bemutatása

Magosliget község amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Fehérgyarmati járás és a Fehérgyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai régióhoz és az Alföld és Tisza-tó turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Méhtelek településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Fehérgyarmati Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 517 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 346 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 89 darab.

Postai irányítószáma 4953 és a vezetékes telefon körzetszáma 44, KSH statisztikai azonosítója pedig 29984. GPS koordinátái DMS formátumban 48° 03' 09" északi szélesség és 22° 52' 18" keleti hosszúság, DMM formátumban 48° 3.15' északi szélesség és 22° 52.3' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 48.0525° északi szélesség és 22.871667° keleti hosszúság.

Magosliget község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Magosliget község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!