Kistamási község, település Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Kistamási község összefoglaló bemutatása

Kistamási község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Szigetvári járás és a Szigetvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Nagydobsza településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Szigetvári Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 438 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 109 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 44 darab.

Postai irányítószáma 7981 és a vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója pedig 12353. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 00' 72" északi szélesség és 17° 43' 36" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 1.2' északi szélesség és 17° 43.6' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.02° északi szélesség és 17.726667° keleti hosszúság.

Kistamási község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Kistamási község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!