Erdősmárok község, település Baranya megyéből

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Erdősmárok község összefoglaló bemutatása

Erdősmárok község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Mohácsi járás és a Mohácsi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai régióhoz és a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik. Statisztikailag a NUTS 1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz és a NUTS 2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz tartozik.

Közös önkormányzati hivatalt fenntartó község önkormányzata, a hivatal székhelye más helységben, Himesháza településen található. Földhivatali ügyintézéshez a Mohácsi Járási Hivatal Földhivatali Osztály vehető igénybe.

A község területe megközelítőleg 814 hektár, lakónépessége hozzávetőleg 88 fő, a területén található lakások száma pedig körülbelül 41 darab.

Postai irányítószáma 7735 és a vezetékes telefon körzetszáma 69, KSH statisztikai azonosítója pedig 25821. GPS koordinátái DMS formátumban 46° 03' 45" északi szélesség és 18° 32' 87" keleti hosszúság, DMM formátumban 46° 3.75' északi szélesség és 18° 33.45' keleti hosszúság, valamint DD formátumban 46.0625° északi szélesség és 18.5575° keleti hosszúság.

Erdősmárok község kapcsolódó és hasznos hivatkozásai


Erdősmárok község térképes nézete


Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!